Herken jij dit?

Tijdens het sporten, een lange wandeling, tuinieren of schoonmaken haak je eerder af. In gezelschap verzin je dan een handig smoesje: “Oh kijk eens wat een prachtige, bijzonder boom ”, “Volgens mij zijn jullie toe aan koffie”. Iedereen, die je een beetje kent, prikt er dwars doorheen prikt. Ze plagen je er liefdevol mee.  Je houdt je dan groot. “Ja, jongens, ik mag het onderhand best eens wat rustiger aan doen”. Maar het prikt je toch.

R

Je wilt al lang een bijzondere reis, fiets- of wandeltocht maken. “Later als de kinderen groot zijn, ik meer vrije tijd heb, dan…“. ‘Later’ is inmiddels ‘nu’ en die droomtocht heb je maar in de ijskast gelaten. Zoals je je nu voelt, wordt het eerder een hel dan een droomtocht.

R

Je wilt je gaan omkleden voor een leuk uitje. Als je voor je kledingkast staat, zie je weer die vlotte lievelingsbroek en dat leuke slim fit shirt hangen. Je wilt het al pakken want je voelt je er altijd lekker in. Nu zijn ze alleen twee maten kleiner dan je nu hebt. Met een steek in je buik hang je ze terug. Als je het nu aantrekt, voel je je net een rollade in een te strak net. Sneu gezicht. Dus gauw die wijdere, suffe nieuwe kleding aan. Bah.

R

Voorheen keek je na het douchen best met enige goedkeuring naar je blote lijf in de spiegel. “Niet slecht voor mijn leeftijd”, dacht je stiekem. Tegenwoordig trek je gauw je shirt over je hoofd. Die ‘schattige’ vetrolletjes of Boeddhabuik zie je liever niet.

R

Misschien slik je zelfs al medicijnen tegen te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol of andere ‘welvaartsziekten’. Toch helpt het voor je gevoel niet en blijf je met je gedachte bij deze welvaartsziekten hangen.

Hoe zou het voor je zijn als…

R

Je zonder dat je er erg in hebt weer lekker aan één stuk kunt doorwerken aan die klus in de tuin. Gezellig kletsend met je vrienden die lange wandeling of fietstocht maken en zij dit keer zeggen dat het tijd voor pauze is. Of bijvoorbeeld de hele training lekker mee hebt gedaan zonder pijn of ademnood.

R

Je op ‘ik ga boeken’ drukt om die lang gekoesterde droomreis te maken.

R

Je kledingmaat een, twee maten kleiner is geworden en je je weer 10 jaar jonger voelt in die leuke, nieuwe trendy kleding.

R

Jij je medicijndosering kunt verlagen of zelfs niet meer hoeft in te nemen.

R

Jezelf ‘s ochtends een vette knipoog geeft als je in de spiegel kijkt en je niet meer schaamt in het zwembad of de sauna.

Your Best Fit helpt je met je doelen behalen en je weer energie te geven om elke dag te trotseren en deze grote boze wereld. Your Best Fit begeleidt en ondersteunt je in het proces om de zogeheten welvaartsziekten tot de verleden tijd te laten behoren. Aan de hand van inspanningstesten op moderne smartbikes wordt de conditie gemeten en op maat gemaakte trainingsschema’s helpen deze conditie te verbeteren. Door te trainen in de juiste, persoonlijke hartslagzone wordt effectief en efficiënt getraind. Hierin verbrand het lichaam de meeste calorieën en wordt voor optimale fitheid gezorgd.

Meer energie

Naast het trainen worden ook ademhalingstechnieken aangeleerd. Ademhalingstechnieken zijn van groot belang bij het behalen van deze doelen. Door deze technieken wordt de juiste hoeveelheid zuurstof ingeademd en de juiste hoeveel koolzuurgas uitgeademd. De balans tussen deze twee is vitaal. Een goede ademhaling verbeterd de bloedsomloop en de hoeveelheid zuurstof in het bloed. Dit draagt bij aan een hogere energiegraad en meer fitheid bij activiteiten. Ook draagt dit bij aan meer rust in het lichaam en voor betere nachten. Met verschillende pakketten zijn er genoeg mogelijkheden om je doelen te behalen. Neem nu contact op en ontdek welke mogelijkheden er zijn!

Fusce est. Vivamus a tellus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Proin pharetra nonummy pede.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas porttitor congue massa. Fusce posuere, magna sed pulvinar ultricies, purus lectus malesuada libero, sit amet commodo magna eros quis urna. Nunc viverra imperdiet enim.

Dhr. Jansen