ademen-aanbieding-your-best-fit

Scoor hier aanbieding van Your Best Fit en ontdek de kracht van juist ademen!

 

We kennen het allemaal wel, ademen. Als ik je vraag welke belangrijker is, in- of uitademen? Dan denk je vast inademen. Dat dacht ik zelf eerst ook. Echter, het blijkt dat uitademen een net zo grote, zo niet grotere, impact heeft om ons lichaam. Ademen heeft zorgt niet alleen voor zuurstof en energie, maar werkt ook herstellend. Door op de juiste manier te ademen en de juiste balans te hebben tussen zuurstof en koolzuurgas wordt het lichaam getriggerd dankzij ons zenuwstelsel. Ben je al nieuwsgierig? Ontdek meer hier!

Ademen kan dus op verschillende lichamelijke onderdelen effect hebben. Denk hierbij aan duizeligheid, stress, vermoeidheid, verkramping, darmproblemen en allergische reacties. Ontdek welke oorzaak bij jou klachten een rol speelt via de knoppen hier rechts.

Your Best Fit wil je graag helpen met het leren van ademhalingstechnieken en helpt zo je ademhaling onder controle te krijgen door op de juiste manier te ademen. Claim nu de twee gratis technieken via de onderstaande knop en begin vandaag al met oefenen!

Your Best Fit is gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei klachten in je leven. Zogeheten ‘welvaartsziektes’ staan hierbij centraal. Onze unieke aanpak van het aanleren van unieke ademhalingstechnieken in combinatie met sporten zorgt voor een boost in het herstel hiervan.

Ontdek het allemaal op onze website en wie weet kunnen we ook wat voor jou betekenen! Volg ons op Facebook & LinkedIn om op de hoogte te blijven van blogs, tips en updates!