sporters-aanbieding-your-best-fit

Ontvang hier de aanbieding jouw gratis inspanningstest bij Your Best Fit en breng jouw sporten naar een hoger niveau!

 

Nu vraag je je vast af wat een inspanningstest bij ons inhoudt, leggen we je uit.

Bij deze inspanningstest doen we een aantal oefeningen samen en zelfstandig. Als eerst beginnen we met een standaard rustmeting. We meten de bloeddruk en je hartslag in rust stand en tijdens verschillende oefening. Als tweede gaan we aan de hand van een geavanceerde smartbike een test doen om te kijken in welke hartslagzone je optimaal kan trainen. In deze hartslagzone ben je het meest effectief en efficiënt aan het trainen!

We ontdekken daarnaast je heart rate viability, HRV, waardoor je lichamelijke gesteldheid in kaart wordt gebracht en hoe je conditie en uithoudingsvermogen ervoor staan. Als derde en laatste stap brengen we je gegevens in kaart aan de hand van een unieke mobiele applicatie. Zo kan jij je gegevens inzien en ontdekken waar verbeterpunten liggen of juist wat je sterke kanten zijn!

Pssst! Your Best Fit biedt nog veel meer diensten en mogelijkheden aan om jouw sporten naar een hoger niveau te tillen. Ontdek het via de onderstaande knop!

banner-stappen-inspanningtest-your-best-fit

Your Best Fit is gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei klachten in je leven. Zogeheten ‘welvaartsziektes’ staan hierbij centraal. Onze unieke aanpak van het aanleren van unieke ademhalingstechnieken in combinatie met sporten zorgt voor een boost in het herstel hiervan.

Ontdek het allemaal op onze website en wie weet kunnen we ook wat voor jou betekenen! Volg ons op Facebook & LinkedIn om op de hoogte te blijven van blogs, tips en updates!