your-best-fit-meets-bike-totaal-bloemendal

Scoor hier de introductie actie van Your Best Fit bij Bike Totaal Bloemendal!

 

Je leest het goed! Doe nu een inspanningstest t.w.v. €249,- voor slechts €70,-! Sinds kort zit Your Best Fit onder andere gevestigd in Rijssen. In samenwerking met Bike Totaal Bloemendal is het mogelijk deze op locatie af te nemen; Banisweg 3, 7462 HW te Rijssen.

Maar, wat houdt een inspanningstest in? We beginnen met een rustmeting. Hiermee verzamelen we onder andere gegevens over jouw hartslag en bloeddruk in ruststand. Daarna volgt een inspanningstest op de smartbike. Je conditie en uithoudingsvermogen worden flink op de proef gesteld! Hierdoor weet jij in welke hartslagzone je het beste kunt bewegen. Door te trainen binnen die juiste hartslagzone nemen jouw spieren en hersenen optimaal zuurstof op. Ook is dit het punt waarop je de meeste calorieën verbrandt. Win-win dus! Daarnaast bespreken we het belang van een goede ademhaling en krijg je advies op basis van je inspanningstest. Zo werk jij aan je lichaam én geest. Wel zo prettig!

Your Best Fit kijk samen met jou naar Covid-19 klachten, burn-out klachten, chronische vermoeidheid en/of slaap- & concentratieproblemen en hoe we die kunnen verhelpen. Neem nu contact met ons op via onderstaande knop en plan vrijblijvend een afspraak met ons in! Zien we je snel?

your-best-fit-koos

Your Best Fit is gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei klachten in je leven. Zogeheten ‘welvaartsziektes’ staan hierbij centraal. Onze unieke aanpak van het aanleren van unieke ademhalingstechnieken in combinatie met sporten zorgt voor een boost in het herstel hiervan.

Ontdek het allemaal op onze website en wie weet kunnen we ook wat voor jou betekenen! Volg ons op Facebook & LinkedIn om op de hoogte te blijven van blogs, tips en updates!