Idee 

Al heel mijn leven vind ik sporten en bewegen leuk en interessant. Ik daag graag mijn lichaam uit tot het uiterste en wil kijken hoe ver ik kan komen. Ik deel mijn kennis graag en help graag mensen om hun doelen te bereiken. Het motiveert mij om te zien als mensen hun doelen behalen. Het doorzetten om een oplossing te vinden doe ik dan ook graag. Het geeft me ultieme voldoening om te weten dat ik daarbij heb mogen helpen. Met deze motivatie in gedachten ga ik graag met mensen aan de slag en deel ik mijn kennis en kunde om samen de kwaliteit van leven te verbeteren aan de hand van verschillende workshops, trainingen en trajecten! 

 

Naam 

Een naam bedenken voor zoiets als een onderneming is zo lastig. Aan de ene kant denk je dat de keuze reuze is, maar tegelijkertijd wil je niet iets wat niet uniek is of waardoor mensen je überhaupt lastig kunnen vinden. Toen dacht ik gewoon aan wat komt als eerste in mij op. Dat was dat ik wil dat mensen hun beste versie van henzelf (weer) worden: your best fit. Daar staan we voor en dat is het streven! 

 

Logo 

Het logo representeert twee grote onderdelen waar Your Best Fit mee werkt, namelijk: hartslag en ademhaling. De oranje lijn representeert de hartslag op een monitor. De verschillende trajecten beginnen allemaal met een inspanningstest om te zien in welke hartslagzone het beste getraind kan worden. Op dit punt nemen jouw spieren en hersenen optimaal zuurstof op. Ook is dit het punt waarop je de meeste calorieën verbrandt. Win-win dus! 

De witte golven op de achtergrond staan voor ademhaling. Dit is goed voor je hersenen en spieren. Het zorgt voor balans en werkt effectief om welvaartsziektes tegen te gaan. Ook vermindert een goede ademhaling stress- en slaapproblemen. 

Kortom, deze twee onderdelen zijn essentieel als het gaat om het in balans houden van de lichaam en zijn belangrijke gegevens om het sporten en bewegen te monitoren! 

 

Diensten 

Om aan de wensen van de klant te voldoen en verschillende wijzen van hulp aan te bieden zijn er verschillende pakketten ontwikkeld. Het eerste pakket is gebaseerd op de testmeting. Deze neem ik af om te kijken wat het lichaam kan in de huidige staat en in welke hartslagzone het beste getraind kan worden. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de efficiëntie van het trainen omtrent het verhelpen van de welvaartsziekte. 

 

Heb je vragen? Nieuwsgierig geworden? Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!