sporters-aanbieding-your-best-fit

Scoor hier aanbieding van Your Best Fit en breng jouw sport naar een hoger niveau!

 

Een sporter kent het wel. Je hebt spierpijn van het trainen de dag ervoor en je herinnert je die verzuring van je spieren tijdens het sporten nog. Je bent op zich tevreden met je conditie en uithoudingsvermogen, maar zou hier toch graag nog een schepje bovenop doen. Your Best Fit kan je hierbij helpen met persoonlijke aandacht en begeleiding. Wat bieden wij je?

  • Inspanningstest voor het vinden van je optimale hartslagzone! Hierin train je je lichaam het meest optimaal en zijn we dus zo efficiënt mogelijk bezig!
  • We ontdekken je heart rate viability, HRV, waardoor je lichamelijke gesteldheid in kaart wordt gebracht!
  • Met unieke ademhalingstechnieken verbeteren we het ademen voor meer zuurstof naar je hersenen en spieren voor betere resultaten met trainingen!
  • We maken persoonlijke trainingsschema’s voor je om optimaal te trainen!
  • Trainen op een geavanceerde smartbike. Bij jouw thuis of bij ons op locatie!
  • Herhaling van de inspanningstest voor het in kaart brengen van je progressie!
  • Een verbetering van je conditie en uithoudingsvermogen!

Neem vandaag nog contact met ons op! Binnen 48 uur krijg je een voorstel terug en ga we samen kijken naar de mogelijkheden. Zien we je snel?

fietsend-sporters-aanbieding-your-best-fit

Your Best Fit is gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei klachten in je leven. Zogeheten ‘welvaartsziektes’ staan hierbij centraal. Onze unieke aanpak van het aanleren van unieke ademhalingstechnieken in combinatie met sporten zorgt voor een boost in het herstel hiervan.

Ontdek het allemaal op onze website en wie weet kunnen we ook wat voor jou betekenen! Volg ons op Facebook & LinkedIn om op de hoogte te blijven van blogs, tips en updates!