Welvaartsziektes 

 

Als je op deze website terecht bent gekomen, ben je kennelijk nieuwsgierig naar het verhelpen van zogeheten welvaartsziektes. Deze welvaartsziektes belemmeren jou in het dagelijks leven en laten je minder van het leven genieten dan de bedoeling is. De kwaliteit van leven verbeterd worden door deze welvaartsziektes te verhelpen. Om gericht te werk te gaan en samen naar het doel te werken moet eerst gekeken worden welke problemen zich ondervinden.

Om te kijken hoe en welke welvaartsziekte jou dwars zit, is er altijd de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek bij ons aan te vragen. Zo kunnen we kijken welk pakket het meest geschikt is voor jou en hoe effectief en efficiënt aan het doel gewerkt kan worden. 

Je kent ze wel, een burn-out, chronische vermoeidheid, hyperventilatie, slaapapneu, en er zijn er nog tientallen meer te noemen. Welvaartsziektes heeft iedereen zelf of in zijn of haar omgeving wel eens meegemaakt. De oorzaak hiervan ontstaat door de moderne leefstijl van nu. We bewegen te weinig, eten veel bewerkte voedingsmiddelen, veel vervuiling en veel andere stressfactoren.  

Overbelasting, stress en te lang te veel van jezelf vragen kan ervoor zorgen dat je in een dergelijke burn-out terecht komt. De dagen worden lang en nachten worden te kort. Je slaapt slecht en haalt nog weinig energie uit dingen. Na een dag werken wil je graag nog met je kinderen spelen, maar je hebt de energie er niet meer voor. Je kwaliteit van werken gaat achteruit en je merkt dat je fut meer hebt. Dit kan verholpen worden met veel verschillende trajecten. Zoveel soorten coaches, sessies en trajecten om uit te kiezen maar, wat schikt jou? Dit gaan we samen ontdekken om zo de kwaliteit van leven weer te verbeteren en de lucht te klaren.